Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfervaring beter te maken. Lees meer →

Kasten op maat: veelgestelde vragen en antwoorden

Hoeveel kost een kast op maat?

Helaas is het niet mogelijk om deze vraag hier te beantwoorden. Elke kast op maat is per definitie anders. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren, afwerking... Daarnaast spelen ook de afmetingen een grote rol bij onze prijsberekening.

Als we meer details weten over uw project, bezorgen we u met plezier een offerte op maat. Neem daarom best contact op met ons.

Of bezoek onze toonzaal. Daar kunt u meteen ook staaltjes van materialen voor uw kasten op maat bekijken.

Maken jullie kasten op maat voor bedrijven of particulieren?

Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven.

We maken dus kasten voor zowel woningen en appartementen als voor kantoren. In ons portfolio kunt u van beide soorten projecten voorbeelden terugvinden.

Hoelang duurt het om kasten op maat te laten maken?

De tijd die nodig is tussen idee en plaatsing van kasten op maat verschilt van project tot project. Eén kleine kast voor een badkamer is sneller gemaakt en geplaatst dan bijvoorbeeld een volledige keuken met maatwerk kasten.

We houden zo veel mogelijk rekening met uw planning. Om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden beschikken we over een grote voorraad materialen in onze bedrijfshal van 1000 m2.

Ook het feit dat we uw kasten op maat zelf ontwerpen, maken en plaatsen heeft een gunstige invloed op het projectverloop.

Kan ik mijn kasten op maat eerst als 3D ontwerp bekijken?

Onze binnenhuisarchitect tekent de technische plannen van uw kasten en maakt ook een 3D ontwerp. Op die manier krijgt u al een goed beeld van uw kasten voor onze vakmensen aan de slag gaan.

Moet ik de kasten opmeten of doen jullie dat?

Elke maatwerk kast maken we tot op de millimeter nauwkeurig. Dat houdt dan wel in dat de opmetingen correct moeten verlopen. Voor de opmetingen bij u ter plaatse gebruiken we professionele meetapparatuur.

Voor welke kamers maken jullie kasten op maat?

We maken kasten voor alle kamers.

In ons portfolio met realisaties kunt u o.m. kasten zien voor badkamers, slaapkamers, zolders, woonkamers, dressings, kantoorruimtes,...

Welke materialen en kleuren kan ik kiezen voor mijn kasten?

Om de materialen en kleuren voor uw kast te kiezen, komt u best langs in onze toonzaal. Er zijn namelijk enorm veel mogelijkheden.

Bij de keuze geven we u ook deskundig advies op basis van de rest van uw interieur en de ruimte waarvoor de kasten bestemd zijn. Zo is vochtbestendigheid van badkamerkasten belangrijker dan voor kasten in uw  woonkamer. Dit soort belangrijke details bepalen mee welk materiaal het meest geschikt is voor uw kasten.

Krijg ik een garantie op mijn maatwerk kasten?

Dat is inderdaad het geval. Onze garantie periode voor kasten op maat bedraagt 10 jaar. Meer informatie hierover bezorgen we u graag wanneer u langskomt in onze toonzaal, of kunt u lezen op onze pagina dienst na verkoop.

Waar bevindt zich jullie toonzaal voor kasten op maat?

U kunt onze toonzaal bezoeken op het volgende adres: Weertersteenweg 53, 3640 KINROOI

Nog vragen over uw kasten op maat?

Bezoek onze toonzaal

Neem contact op

Bekijk onze realisaties

Lees meer over kasten op maat

Terug naar diensten