Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfervaring beter te maken. Lees meer →

Zaakvoerder en zoon: van interieuradvies tot 3D ontwerp

Eddy neemt de dagelijkse leiding op zich. Als oprichter van Vanthoor kent hij als geen ander het vak. Hij verleent u dan ook graag advies voor uw interieur en kasten.

Zijn zoon Bart regelt de planning en coördineert ons team. Hij is uw directe aanspreekpunt voor al uw vragen. Daarnaast stuurt hij onze computergestuurde machines aan en ontwerpt hij de 3D plannen van uw kasten op maat, droomkeuken en interieur.

Een binnenhuisarchitect: van opmetingen tot projectopvolging

Onze binnenhuisarchitect komt opmetingen doen die tot op de millimeter nauwkeurig zijn. Daarnaast tekent hij ook de technische plannen uit voor uw kasten of interieurproject.

Bij nieuwbouw en verbouwingen komt hij bij u langs om de kwaliteit en planning van de werkzaamheden strikt op te volgen.

Schrijnwerkers: van planken tot perfecte kasten

In ons moderne atelier bedienen vakmensen ons machinepark. In onze nieuwe bedrijfshal van 1000 m2 hebben we een grote voorraad van materialen meteen ter beschikking.

Daarnaast monteren er onze vakmensen uw bestelling voor we deze bij u komen plaatsen. Zo zijn wij en u er zeker van dat uw kasten perfect afgewerkt zijn voor ze ons atelier verlaten.

Technici: van transport tot plaatsing

Ook voor het transport en de plaatsing van uw nieuwe interieur zorgen wij. Onze technici monteren uw kasten en sluiten alle toestellen op de leidingen aan. Ook voor reparaties komen ze bij u langs.

Nieuwsgierig naar wat ons team voor uw interieur kan betekenen?

Bezoek onze toonzaal

Bekijk onze realisaties

Keukens op maat

Kasten op maat

Totaalinrichting